whatsapp
36 Whatsapp tips and trucs die je in 2021 moet kennen Tijdwinst.com.
Whatsapp tips en trucs: 41 x slimmer appen. Je hebt natuurlijk de fijne mogelijkheidvan vrienden gratis berichtjes sturen. Maar Whatsapp wordt steeds slimmer. Regelmatig zitten er bij updates van WhatsApp nieuwe handige functies en trucs die je App-leven steeds makkelijker maken.
WhatsApp nieuws - het laatste nieuws van over WhatsApp - androidtoestel.nl.
De nieuws artikelen en berichten binnen deze rubriek gaan onder meer over het gebruiken van WhatsApp, nieuwe functies, accounts, ontwikkelingen en updates, nieuwe WhatsApp versies, en informatie over het bedrijf achter WhatsApp dit is Facebook. Klik hier voor al het social media nieuws.
WhatsApp-Hulplijn voor anderstaligen tijdens coronacrisis Rode Kruis.
Chinees Mandarijn en Kantonees. Het Rode Kruis is er voor iedereen die hulp, advies of een luisterend oor nodig heeft tijdens de coronacrisis. Je kunt de Rode Kruis Hulplijn nu ook bereiken in het Chinees Mandarijn en Kantonees via WhatsApp.
Hoe zet je WhatsApp op je pc, computer of laptop? Apps Software Computer Totaal.
De meeste mensen zullen WhatsApp gebruiken op hun telefoon, maar wist je dat de populaire chatdienst ook beschikbaar is voor je pc of laptop? Wij leggen uit waarom je WhatsApp Web wilt gebruiken en ook hoe de chatdienst in je browser werkt.
Europese consumentenbond dient klachten in bij WhatsApp - NRC.
De Europese Consumentenorganisatie BEUC heeft maandag samen met consumentenbonden van een aantal EU-lidstaten een grote hoeveelheid formele klachten ingediend bij berichtendienst WhatsApp. De klachten hebben betrekking op een omstreden privacybeleidswijzigingen van het bedrijf. Volgens de BEUC zet WhatsApp gebruikers onder druk akkoord te gaan met nieuwe servicevoorwaarden die onbegrijpelijk en niet transparant zijn.
Whatsapp introduceert opmerkelijke Snapchat functie.
Whatsapp introduceert opmerkelijke Snapchat functie. Mark Zuckerberg heeft een nieuwe functie ontwikkeld voor Whatsapp. De nieuwe functie op Whatsapp is goed te vergelijken met Snapchat. Gebruikers van Whatsapp kunnen vanaf nu namelijk ook fotos en videos versturen die slechts tijdelijk te zien zijn.
WhatsApp voor iPhone: alles over WhatsApp Messenger.
De chatdienst werkt ook op de desktop via de desktop-app van WhatsApp of via WhatsApp Web. In beide gevallen heb je hiervoor een iPhone of andere smartphone nodig. Je kan de berichtendienst ook in de auto gebruiken, dankzij de CarPlay-versie van WhatsApp.
WhatsApp verliest snel terrein aan 'Signal, dat vriendelijker is voor je privacy Tech destentor.nl. Weer. TV-Gids. DeStentor logo. DeStentor logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Play. Play. Play. DeStentor l
B├Ętaversie van WhatsApp Web laat gebruikers inloggen zonder telefoon. Een aankomende versie van WhatsApp Web, waarmee je kunt whatsappen via bijvoorbeeld je laptop, vereist niet langer dat de telefoon een actieve internetverbinding heeft. Ook komt er ondersteuning voor gebruik van WhatsApp Web op meerdere apparaten tegelijk.
WhatsApp: een alternatief voor iMessage en SMS Apple Coach.
En omdat WhatsApp via internet gaat, en niet vanuit je SMS, was het, zeker wanneer je een WiFi netwerk beschikbaar hebt, goedkoper om WhatsApp te gebruiken, dan te SMS-en. Wat kost Whatsapp? De kosten van WhatsApp wil ik nog expliciet bespreken.
WhatsApp Business Solution - Via API of Cloud Software. menu.
Met ongeveer 2 miljard actieve gebruikers in meer dan 180 landen is WhatsApp een succesvolle communicatie-app die klaar is voor zakelijk gebruik. Vooral de WhatsApp chatbot - of bot - is een waardevol communicatiemiddel voor bedrijven wanneer hij doeltreffend wordt ingezet.Laten we eens kijken naar vijf use cases voor de WhatsApp chatbot.
WhatsApp - Android Planet. Android Planet.
De website toont een QR-code die gebruikers met de WhatsApp-app kunnen scannen. Deze QR-code verifieert de inlogpoging voor jouw telefoonnummer, want WhatsApp werkt niet met gebruikersnamen en wachtwoorden. Je vind de scanfunctie bij het menu van WhatsApp, onder WhatsApp Web.
WhatsApp Web krijgt Messenger Rooms ondersteuning TechRadar.
Klik je via WhatsApp Web op de snelkoppeling, dan vraagt de app of je een ruimte in WhatsApp wil maken of dat je meteen overschakelt naar Messenger Rooms. Nog niet overal in de wereld is Messenger Rooms momenteel te gebruiken.

Contacteer ons